Aantal:  
Jacobus Toet Finest Selection
€ 99,95

Jacobus Toet Finest Selection

Jacobus Toet Finest Selection

250 gram Royal Class Zalm in vensterdoosje, 250 gram palingfilet in vensterdoosje, 100 gram forelkuit, 1 fles La Scolca Gavi Gold, 1 pot Toet’s Taste Gravad Lachs saus en 1 pot Toet’s Taste truffelmayonaise en 1 pakje blini's in luxe geschenkdoos, verpakt in een luxe, stevige doos met verzenddoos.

De Finest Selection box bevat visproducten van hoge kwaliteit die zich uitstekend laten begeleiden door de wijn. Een geschenk van bijzondere lekkernijen voor verwende kenners, geschikt voor allerlei gelegenheden. Voor een bijzondere collega, een goede relatie of om uzelf eens heerlijk mee te verwennen. De Royal Class Zalm en Royal Palingfilet zijn verpakt in een luxe vensterdoosje. 

 
Royal palingfilet 
Voor de Royal Palingfilet wordt alleen de aIlermooiste schieraal gebruikt en dáár nog eens alleen de beste delen van. Behandeld volgens traditioneel recept, gerookt op eikenhout en handgelepeld (met de hand schoongemaakt). Het resultaat is een oog- en tongstrelende kwaliteit, heerlijk om van te genieten met bijvoorbeeld Jacobus Toet truffelmayonaise.
 
(Prijs inclusief btw, prijs exclusief btw op aanvraag)
Andere Le Connaisseur producten:
Facebook   Twitter   Blogspot